Kevätristeilymme Viking Gracella 28.4.2013

/ Jarmo Junni, Ari Kangasalusta / News

Ensi Sunnuntai- iltana 28.4 lähdemme sitten pienelle kevätristeilylle Turun satamasta Viking Gracella.

Muistakaa kaikki lähtijät sitten että maihinnousukortit (eli matkaliput) on noudettava Viking Linen terminaalin 2.kerroksessa sijaitsevasta Matkapojat Oy:n lähtöselvitystiskiltä VIIMEISTÄÄN klo.20.00 mennessä ja lippuja noutaessasi esitä Matkapoikien tiskillä:

-Sinulle lähetetty Matkapoikien loppulasku jossa on varausnumerosi.

-Voimassa oleva henkilötodistus/passi.

Ja mikäli olet hukannut oman henkilökohtaisen laskusi etkä tiedä varausnumeroasi niin ei hätää, meillä on koko porukan kattava varausvahvistus joka löytyy matkanjohtajanamme toimivalta Kangasalustan Arilta joten jokaisen lippu löytyy varmasti.

Sen verran ohjelmasta että kokoustila on FHS:lle varattu 28.4 ajalle 22.30-23.30 ja olemme saaneet laivayhtiön kanssa sovittua tutustumiskäynnin Viking Gracen konehuoneeseen ja näillä näkymin myös komentosillalle.

Tutustumiskäynnit ovat myöhäisestä lähtöajasta johtuen paluumatkalla ja tarkemmista kellonajoista tiedämme sitten tiedottaa laivalla.

Mutta pidemmittä puheitta haluamme toivottaa kaikki risteilylle osallistujat lämpimästi tervetulleeksi mukaan kanssamme tutustumaan Graceen ja nauttimaan hauskasta seurasta sekä risteilystä.

FHS:n psta Ari ja Jarmo

Previous Post Next Post