Toinenkin risteily on tarjolla!

/ Risto Kempas / association / News

Joulukuun risteilyllä on ollut kysyntää ja tämä ilahduttaa kovasti. Olimme jo heti alkuun tietoisia siitä, että matka Helsinki-Travemünde-Helsinki on hieman hankala yhdistyksen Saksassa ja Keski-Euroopassa asuville jäsenille. Niinpä Finnlines Oyj tarjoaa saman paketin Travemünde-Helsinki-Travemünde -reitille siten, että Helsinki-Travemünde on kaikille yhteistä meriaikaa.

Seuran jäsenillä on myös mahdollisuus tavata toisiaan Travemündessä, sillä laiva viipyy satamassa useamman tunnin.

Tarkempaa tietoa TRA-HEL-TRA matkan järjestelyistä saa saksankielisten uutisten toimittajaltamme osoitteesta marcel.brech@kabelmail.de

Lienee turhaa varoittaa, mutta samana päivänä lähtee Helsingistä lähes peräkkäin kaksi Finnlinesin laivaa kohti Saksaa. Me risteilemme pidemmän kaavan mukaan MS Finnmaid -aluksella.

Pysähdymme Puolassa, jossa ei ole kuitenkaan pääsyä maihin. Lienee parempi myös vahtia laskusiltaa, sillä saimme kovin erikoisen työhakemuksen. Eräs sikäläinen herra haki meille töihin. On kuulemma hyvä autonkuljettaja, etevä puutarhuri ja hieroo mielellään jalkoja. Tästä säikähtämättä eräs rouva yritti tosin heti varata miehen omaan käyttöönsä.

Previous Post Next Post