Tallink Silja GmbH lähetti iloiset ensiterveiset

/ Risto Kempas / association / News

Tallink Silja GmbH on lähettänyt Saksasta yhdistykselle iloiset ensiterveiset. Nämä kirjaklassikot Jetistä löytynevät monen yhdistyksen jäsenen hyllystä ja nyt sitten myös yhdistyksen arkistostakin, joka toivottavasti kestää vähintäänkin maailmanloppuun asti.

Tätä uutta yhteyttä on ollut luomassa jälleen herra Brech, joten kiitos ja kumarrus Tallink Silja GmbH:lle ja Brechille.

Odotan jo jännittyneenä mitä aarteita Saksan päästä löytyy. Tässä välissä muistuttaisinkin, että emme kerää ainoastaan nättejä valokuvia. Keräämme myös vanhat kuitit, laskut, sopimukset, luonnokset, raportit, tarjouspyynnöt, eli tallennamme kaiken. Tarkoitushan on taltioida yksi alus hämmästyttävän perusteellisesti tulevaisuuden väelle ihmeteltäväksi ja tutkittavaksi.

Netissä on vain pieni otos arkistojen aarteista mallina siitä mitä taltioimme. Salaiset tai jopa haitalliset materiaalit pidetään tietenkin salassa, kuten on tähänkin asti tehty. Salassapidettävien materiaalien oheen kannattaa laittaa lisätietoja, niin tahto varmasti toteutuu.

Toivottavasti autatte meitä tallentamaan historiaa. Me emme tule tekemään konkurssia, joten tämän putiikin arkisto ei tule päätymään jätelavoille, kuten niin harmillisen usein käy.

Previous Post Next Post