Tallink Silja GmbH on lähettänyt Saksasta yhdistykselle iloiset ensiterveiset. Nämä kirjaklassikot Jetistä löytynevät monen yhdistyksen jäsenen hyllystä ja nyt sitten myös yhdistyksen arkistostakin, joka toivottavasti kestää vähintäänkin maailmanloppuun asti.

Tätä uutta yhteyttä on ollut luomassa...

Read More...

Joulukuun risteilyllä on ollut kysyntää ja tämä ilahduttaa kovasti. Olimme jo heti alkuun tietoisia siitä, että matka Helsinki-Travemünde-Helsinki on hieman hankala yhdistyksen Saksassa ja Keski-Euroopassa asuville jäsenille. Niinpä Finnlines Oyj tarjoaa saman paketin Travemünde-Helsinki-Travemünde...

Read More...

Star-class Copyright Finnlines OyjFinnjet-seura on onnistunut täyttämään jälleen yhden tyhjän viran. "Pirpana", eli rva Ritva Pulli pitää jatkossa huolta siitä, ettemme istu vain tietokoneidemme ääressä muistelemassa ja murjottamassa GTS Finnjetin julmaa kohtaloa.

Jo joulukuussa tapahtuu suuria. F...

Read More...

Kuten saksankieliset lukijamme ovat huomanneet, on liian moni juttu jäänyt kääntämättä saksaksi. "Meistä on kovin kurjaa, jos tyynyltä ovat FazerMintit unohtuneet. Tilalle siis pussillinen Hariboa."

Seefahrt-Aktuellin julkaisija herra Marcel Brech on lupautunut kirjoittamaan meille päivittäin mere...

Read More...

Perusteellista taltiointia à la FHS

Viimeisen puolen vuoden aikana lukuisat FHS:n jäsenet ovat aloittaneet yhteydenpidon moniin varustetoimittajiin, joiden tuotteiden summa on juuri hämmästyttävä GTS Finnjet.

Puheenjohtajana yritän valita aina sopivan naisen tai miehen jokaiseen tehtävään ja tän...

Read More...